Mød kvinder tantra dk

mød  kvinder tantra dk

Dvs. i dialog. I det tilfælde hvor den ene ikke kender dansen, vil den anden lede mødet. En ledelse der sker som små invitationer til at bevæge sig sammen, og som naturligvis både må gå langsomt, ikke komme overraskende, og ske i fuldstændig frihed. Som et sådant møde fungerer tantramassage til kvinder (og mænd) på. Min oplevelse hos nordisk tantra: Mit første møde med Nina, var telefonisk. Her blev jeg mødt af en meget nærværende, anerkende og kærlig kvinde. Jeg fik svar på mine spørgsmål og mødt i min usikkerhed. Vi fik sat en god ramme for første behandling som skulle udspringe fra mit hjerte chakra. Ved fremmøde blev jeg. 5. maj i Femina om sit eget møde med tantra massage, men hun fortæller også, hvordan hun har mødt kvinder, som bestemt ikke har haft en god oplevelse med tantra massage, og dét er desværre et billede, Adinatha Tantra fra Tantra Templet i Danmark kan nikke genkendende til. En tantra massage kan være.

Mød kvinder tantra dk - well, not

Her mødes folk med interesse for tantra for at deltage i workshops, netværke, blive klogere - og blive udfordret. Brugernavn Adgangskode Husk mig Glemt din adgangskode? Pas på, hvis du overvejer at booke tid til en tantra-massage. Og JA, tantra massage var grænseoverskridende - men samtidig var det også fuldstændig fantastisk.

Videos

Kalachakra Sadhana - Tantra primariasotanga.eu er en online medlemsklub med internt forum. Her finder du videoer, artikler, podcasts, guidede meditation m.m.m om tantra, produceret af erfarne tantrikere, for at inspirere og løfte dig og din tantraproces. Tantramassage for første gang. Det var med spænding og nervøsitet i kroppen, da jeg stod ude foran døren til Klinikken ved søerne – klar til afprøve dagens tantramassage. Jeg blev mødt af indehaveren med varme, nærhed og et venligt Namasté, som er en urgammel hilsen, der symboliserer den dybeste hengivenhed til. Jeg tilbyder tantramassage til både kvinder og mænd. Vi møder kroppen i sin væren, kroppen som den er, helt naturligt uden klæder og uden panser, i et trygt, kærligt og anerkendende møde. Vi begynder med en samtale om tantramassagen som et møde i sansning, nydelse og frihed. I tantramassagen kan du bevæge dig. mød  kvinder tantra dk

This Post Has

Leave a Reply

  • 1
  • 2
Close Menu